✓ ​Speciale i støbe- og kloakarbejde inden for landbrug, industri og parcelhuse

Eksisteret siden 2008​

689

​Medlem af byg garanti

handshake2

Specialister i støbe- og kloakarbejde​

water

Staldbyggeri i professionel kvalitet

​Der er rigtig mange ting, der er vigtige, når man udfører staldbyggeri, og i den forbindelse kommer vores store erfaring inden for dette fagområde os til gode.

Når vi bygger stalde, er det yderst vigtigt for os, at der er fokus på dyrenes velfærd, at stalden er praktisk designet og at stalden giver gode arbejdsforhold.

De stalde, som vi bygger, er designede af faste, dygtige samarbejdspartnere, og disse designere sørger for at udarbejde stalddesigns, der imødekommer vores krav: nemlig at staldene skal tage hensyn til dyrenes velfærd, sikre gode arbejdsforhold og være overskuelig indrettet. Vi sørger for at udføre byggeriet til UG. 

Vi har fokus på at undgå skarpe kanter i stalden. Ligeledes har vi stor ekspertise inden for kloakarbejde, hvorfor vi også kan garantere, at dette arbejdsområde bliver udført perfekt i forbindelse med vores staldbyggerier.

Det er vigtigt, at dyrene er i fokus

Man kan ikke undervurdere vigtigheden af, at dyrene har det godt i deres hjem, stalden. Derfor sørger vi for at bygge stalde, der tilgodeser dyrene, og gennem vores 10-årige store erfaring med staldbyggeri ved vi præcis, hvordan stalden skal bygges, for at dyrene kommer til at føle sig hjemme og trygge. Det vil også gavne produktionsforholdene, hvis dyrene er veltilpasse i stalden.

Vi tør være lidt kæphøje omkring vores evner, fordi vi har mange gode erfaringer og oplevelser med at bygge stalde. Vi har mange faste kunder, og vi lever af god omtale.

​Ring og få en uforpligtende snak om staldbyggeri

Hvis du går med tanker om at få udført et staldbyggeri i Viborg, Skive eller Randers omegn, er du meget velkommen til at ringe på 55 70 23 93  til en hyggelig snak om, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også altid skrive en e-mail til os på flybyg@flybyg.dk og vi vil besvare den hurtigst muligt.

INTERESSERET I ET GRATIS & UFORPLIGTENDE TILBUD

​Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Husk at "synes godt om" os på Facebook, for at holde dig opdateret med det arbejde vi udfører.

​​​Firma info

Fly Byg ApS

CVR: 30505875

​​​Find os her

Trevadvej 28,
​7800 Skive

Kontakt os

Telefon: 55 70 23 93

E-mail: flybyg@flybyg.dk

Medlem af

Følg os på Facebook: