Staldbyggeri i professionel kvalitet

Der er rigtig mange ting, der er vigtige, når man udfører staldbyggeri, og i den forbindelse kommer vores store erfaring inden for dette fagområde os til gode.
 Når vi bygger stalde, er det yderst vigtigt for os, at der er fokus på dyrenes velfærd, at stalden er praktisk designet og at stalden giver gode arbejdsforhold.

De stalde, som vi bygger, er designede af faste, dygtige samarbejdspartnere, og disse designere sørger for at udarbejde stalddesigns, der imødekommer vores krav: nemlig at staldene skal tage hensyn til dyrenes velfærd, sikre gode arbejdsforhold og være overskuelig indrettet. Vi sørger for at udføre byggeriet til UG.  
 Vi har fokus på at undgå skarpe kanter i stalden. Ligeledes har vi stor ekspertise inden for kloakarbejde, hvorfor vi også kan garantere, at dette arbejdsområde bliver udført perfekt i forbindelse med vores staldbyggerier


Det er vigtigt, at dyrene er i fokus

Man kan ikke undervurdere vigtigheden af, at dyrene har det godt i deres hjem, stalden. Derfor sørger vi for at bygge stalde, der tilgodeser dyrene, og gennem vores 10-årige store erfaring med staldbyggeri ved vi præcis, hvordan stalden skal bygges, for at dyrene kommer til at føle sig hjemme og trygge. Det vil også gavne produktionsforholdene, hvis dyrene er veltilpasse i stalden.


 Vi tør være lidt kæphøje omkring vores evner, fordi vi har mange gode erfaringer og oplevelser med at bygge stalde. Vi har mange faste kunder, og vi lever af god omtale.Ring og få en uforpligtende snak

Hvis du går med tanker om at opføre en butik, er du meget velkommen til at skrive til os på flybyg@flybyg.dk eller ringe på telefon 55 70 23 93 til en hyggelig snak om, hvad vi kan tilbyde dig af hjælp til dette nybyggeri.  


INTERESSERET I ET GRATIS & UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT NYBYGGERI?


Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!