Flybyg's historie

 Fly byg startede i januar 2008, hvor Flemming Møller og Mikael Arentz overtog støbe og kloak afdelingen fra Fly Murerforretning efter de havde været i firmaet i flere år.

Flemming har kloakautorisationen og havde stået for parcelhusbyggerierne og kloakarbejdet hos Fly Murerforretning.

Mikael havde stået for de store staldbyggerier både kvæg og svinestalde.

I november 2009 overtog Fly Byg murerforetningen fra Fly Murerforretning.

Nu er vi 5 medarbejder inden for støbe og kloakarbejde.

Vores kompetencer

Firmaet har som sagt tilknyttet fem medarbejdere, der alle er yderst kvalitetsbevidste og erfarne mennesker inden for byggebranchen, og som hver især kan byde ind med en hel masse forskellige kompetencer.

Flemming Møller, som har været en del af firmaet siden dets begyndelsen, har kloakautorisation, og han har megen erfaring med parcelhusbyggerier og kloakarbejde.

Mikael Arentz, som ligeledes har været med fra start, har stor erfaring inden for staldbyggerier af både kvæg- og svinestalde.

Hvilke byer udfører vi arbejde i?

Vi er et relativt fleksibelt firma, der udfører opgaver mange steder rundt i landet. Vi udfører dog kun opgaver for erhvervsfolk. Vi har udført byggeopgaver i mange forskellige byer i Jylland. Særligt i det midtjyske område, såsom i Skive, Viborg, Aarhus, Randers og Herning, har vi haft mange projekter.


Ring og få en uforpligtende snak

Hvis du går med tanker om at få udført støbe-, kloakarbejde eller andre byggeprojekter, er du meget velkommen til at skrive en e-mail til os på flybyg@flybyg.dk
- eller ringe på 55 70 23 93 til en hyggelig snak om, hvad vi kan tilbyde dig.