✓ ​Speciale i støbe- og kloakarbejde inden for landbrug, industri og parcelhuse

Eksisteret siden 2008​

689

​Medlem af byg garanti

handshake2

Specialister i støbe- og kloakarbejde​

water

Erhvervsbyggeri udføres af industriel karakter

​Hos Fly Byg udfører vi også store byggeprojekter og erhvervsbyggeri af industriel karakter. Dette kan for eksempel være parkeringskældre, lagerhaller eller andre opgaver, der tager udgangspunkt i ingeniørprojekter.

Vi udfører al erhvervsbyggeri op til 5000 kvm, og vi garanterer, at resultatet af vores arbejde bliver bedre, end kunden kan forestille sig. 

Vi er yderst kvalitetsbevidste, og vi samarbejder med nogle af de dygtigste fagfolk inden for de forskellige fagområder. Ligeledes kan vi garantere, at vi udelukkende bruger kvalitetsmaterialer til vores erhvervsbyggeri.

Yderst grundigt erhvervsbyggeri

Det er vigtigt for os, at der bliver kælet for detaljerne i forbindelse med vores erhvervsbyggeri. En ting, som vi ofte gør i forbindelse med store byggeprojekter, og som vi gerne vil fremhæve, er, at vi pudser betonoverfladerne.

Det er der ikke mange inden for byggebranchen, der gør, og det er en skam, for det giver et meget flottere resultat, end hvis man ikke gør det. Det er naturligvis mere tidskrævende, end hvis man ikke gør det, men resultatet er så flot, at det sagtens kan betale sig.

Vi elsker glade og tilfredse kunder

Er der noget, der kan gøre os glade, så er det at se vores kunder glade, og vi sørger derfor altid at for at udføre god kundepleje.

Vi arbejder altid tæt sammen med kunden og sørger for, at vi er sikre på, hvad kunden ønsker af os, inden vi påbegynder et projekt. Ligeledes giver vi kunden mulighed for at trække på vores erfaring inden for erhvervsbyggeri og industribyg, og vi giver hellere end gerne gode råd og tips til byggeprojekter.

Få en uforpligtende snak

Hvis du går med tanker om at få udført et stort erhvervsbyggeri, er du meget velkommen til at ringe på 55 70 23 93 til en hyggelig snak om, hvad vi kan tilbyde dig. Du er også meget velkommen til at skrive til flybyg@flybyg.dk.

INTERESSERET I ET GRATIS & UFORPLIGTENDE TILBUD​ PÅ ERHVERVSBYGGERI?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Husk at "synes godt om" os på Facebook, for at holde dig opdateret med det arbejde vi udfører.

​​​Firma info

Fly Byg ApS

CVR: 30505875

​​​Find os her

Trevadvej 28,
​7800 Skive

Kontakt os

Telefon: 55 70 23 93

E-mail: flybyg@flybyg.dk

Medlem af

Følg os på Facebook: