✓ ​Speciale i støbe- og kloakarbejde inden for landbrug, industri og parcelhuse

Eksisteret siden 2008​

689

​Medlem af byg garanti

handshake2

Specialister i støbe- og kloakarbejde​

water

Støbning af fundament såsom sokkel eller gulv

Bor du i hus eller rækkehus, og er du ikke tilfreds med fundamentet? Hos Fly Byg er støbning af fundament et af vores specialer. Vi har i det hele taget mange års erfaring med støbning af gulv, sokkel og diverse fundament. Dertil kommer, at vi råder over avanceret udstyr til at løse alle støbeopgaver. 

Støbning af fundament kan ske for private husejere, boligforeninger og offentlige institutioner samt landbrug, industri og andre erhvervsvirksomheder. Vi tilbyder vores service i bl.a. Skive, Holstebro, Viborg og andre nærliggende områder.

Vi giver altid god rådgivning om støbning af gulv

Vi har dygtige ingeniører, betonarbejdere og murere, der sikrer, at du altid vil få professionel rådgivning før arbejdet går i gang. Derfor kan vi også udføre opgaver i forbindelse med stald-, butiks- og erhvervsbyggeri på op til 5.000 kvm. Hos os får du altid den bedste vejledning, så du føler dig tryg gennem hele processen – fx i forbindelse med opbygning af fundament eller støbning af fundament til rækkehuse.

Hurtig og professionel støbning af fundament

Vi er altid kvalitetsbevidste, når det kommer til støbning af gulv og andre opgaver. Derfor samarbejder vi med nogle af de dygtigste fagfolk inden for de forskellige fagområder. Vi bruger udelukkende kvalitetsmaterialer til støbning af fundament, gulv og sokkel. Med andre ord – det gode håndværk er vigtigt for os, og derfor pudser vi også altid alle betonoverflader.

Vi kan garantere, at vi udfører støbning af gulv hurtigt og professionelt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det sker naturligvis altid uden forsinkelser. Derved bliver fundamentet for dit byggeri i orden, og vi kan naturligvis også varetage selve byggeriet.

Ring og få en god pris på støbning af gulv

Du er altid velkommen til at kontakte, hvis du har spørgsmål til priser, arbejdsproces eller andre ting vedr. støbning af gulv. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring til os i dag på telefon: 55 70 23 93 eller send os en e-mail på: flybyg@flybyg.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor – så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan.

Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig med støbning af fundament.

INTERESSERET I ET GRATIS & UFORPLIGTENDE TILBUD​ PÅ DIN STØBNING AF FUNDAMENT?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Husk at "synes godt om" os på Facebook, for at holde dig opdateret med det arbejde vi udfører.

​​​Firma info

Fly Byg ApS

CVR: 30505875

​​​Find os her

Trevadvej 28,
​7800 Skive

Kontakt os

Telefon: 55 70 23 93

E-mail: flybyg@flybyg.dk

Medlem af

Følg os på Facebook: